Gijsbert Lekkerkerker

Heb jij ook al eens als wens gehad om op zo’n groot kerkorgel te spelen? En wil je ook nog dat het goed klinkt?

Nu, daar kan ik voor zorgen. Je kunt bij mij orgel leren spelen door lessen volgen, net zoals je op school nieuwe dingen leert. Zo kun je na 2 lessen bijvoorbeeld al psalm 42 met 1 vinger spelen. Je kunt dat dan trots aan je vader en moeder laten horen. En zo leer je in de loop van de tijd steeds meer melodiën spelen. En je mag zelf opgegeven welke melodiën je wilt leren spelen. We kijken dan samen of het nog niet te moeilijk is.
Verschillende van mijn leerlingen zijn intussen organist geworden en begeleiden de zang of geven concerten. Andere leerlingen spelen gewoon thuis voor hun plezier en soms ook door de week op het orgel in de kerk.
Ik geef de lessen op de kerkorgels in Harmelen, Veen, Puttershoek en Oud Beijerland. Je kunt dus zelf kiezen wat lekker dicht bij jouw huis is.
Wil je meer weten? Bel of mail me dan even.

Gijsbert Lekkerkerker
Organist Grote kerk PKN Harmelen
email: acg.lekkerkerker@planet.nl
telefoon: 0348 444780

Materiaal bij het Doe-orgel

Wil je aan de slag met het Doe-orgel, dan hebben we instructiekaarten, een lesbrief, bladmuziek en nog veel meer voor je klaar staan.

Waar in de wereld?

Orgelkids is begonnen in Nederland en nu actief in heel veel landen in de wereld. Op deze kaart houden we bij waar je het Doe-orgel kunt vinden.

Blog

Orgelkids houdt een blog bij met actuele nieuwtjes over Orgelkids projecten uit de hele wereld.

Orgelkids Wiki

Zoek je meer activiteiten om kinderen kennis te laten maken met orgelmuziek? Orgelkids verzamelt allerlei educatieve lessuggesties op de Orgelkids Wiki.