Orgelkids wereldwijd

Orgelkids begon in Nederland, maar is inmiddels een wereldwijd project geworden. Allemaal dankzij ons geweldige Doe-orgel en de aantrekkelijke foto’s en filmpjes daarvan, die organisten in de hele wereld blijken te inspireren. Daar zijn we enorm blij mee en natuurlijk zijn we daar ook best een beetje trots op. Er zijn in maart 2023 meer dan 160 Doe-orgels te vinden in Nederland, België, USA, Canada, Zweden, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Taiwan, China, Zwitserland, Hongarije, Zuid-Korea, Suriname, Frankrijk, Denemarken, IJsland, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Slovenië, Noorwegen en Finland.

We houden op de kaart hieronder precies bij waar er Doe-orgels te vinden zijn.

Waar in de wereld vind je Doe-orgels?

Materiaal bij het Doe-orgel

Wil je aan de slag met het Doe-orgel, dan hebben we instructiekaarten, een lesbrief, bladmuziek en nog veel meer voor je klaar staan.

Waar in de wereld?

Orgelkids is begonnen in Nederland en nu actief in heel veel landen in de wereld. Op deze kaart houden we bij waar je het Doe-orgel kunt vinden.

Blog

Orgelkids houdt een blog bij met actuele nieuwtjes over Orgelkids projecten uit de hele wereld.

Orgelkids Wiki

Zoek je meer activiteiten om kinderen kennis te laten maken met orgelmuziek? Orgelkids verzamelt allerlei educatieve lessuggesties op de Orgelkids Wiki.