Huren

Het Doe-orgel van Orgelkids is te huur voor organisten en muziekdocenten voor educatieve projecten. De kosten bedragen € 45,- per dagdeel. Je kunt hier de volledige huurvoorwaarden downloaden (pdf). De werkwijze voor reserveren vind je hieronder.

Reserveren

Leuk dat je een project wilt gaan doen met het Doe-orgel! Om het project tot een succes te maken, willen we graag zorgvuldig afstemmen wat je wilt gaan doen en wanneer. De stappen daarvoor zijn:

  1. Laat weten dat je het Doe-orgel wilt huren (gebruik het formulier hieronder). Als je al een exacte datum weet, kun je dat aangeven.
  2. Controleer eventueel zelf in de agenda van Orgelkids of het orgel op het gewenste moment beschikbaar is.
  3. Orgelkids neemt zo snel mogelijk contact met je op om de precieze afspraken te maken. (Lees ook even de huurvoorwaarden na.)
  4. Op de afgesproken momenten draag je zelf zorg voor ophalen (je krijgt dan uiteraard een kop koffie/thee en inspirerende uitleg) en terugbezorgen van het Doe-orgel in Leusden.

Heb je nog vragen over het huren van het Doe-orgel? De vaak gestelde vragen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Raadpleeg de agenda voor beschikbaarheid

Andere Doe-orgels op andere locaties

Orgelkids verhuurt zelf twee Doe-orgels. Maar er zijn meer van deze leskisten te huur in Nederland en Vlaanderen:

  • Er is ook een Doe-orgel te huur bij de Vrienden van het Orgel in Alkmaar. Raadpleeg hier de informatie en kalender voor beschikbaarheid van dit Doe-orgel.
  • Voor Vlaanderen kun je rechtstreeks contact opnemen met Het Orgel in Vlaanderen.

Reservering maken

Vul onderstaand formulier in wanneer je het Doe-orgel van Orgelkids in Leusden wilt huren. We nemen daarna contact met je op om de precieze afspraken te maken over halen en brengen.

Let op: het kan soms gebeuren dat onze mail-reactie in je spambox terecht komt. Check die even als je geen reactie ontvangt.

Materiaal bij het Doe-orgel

Wil je aan de slag met het Doe-orgel, dan hebben we instructiekaarten, een lesbrief, bladmuziek en nog veel meer voor je klaar staan.

Waar in de wereld?

Orgelkids is begonnen in Nederland en nu actief in heel veel landen in de wereld. Op deze kaart houden we bij waar je het Doe-orgel kunt vinden.

Blog

Orgelkids houdt een blog bij met actuele nieuwtjes over Orgelkids projecten uit de hele wereld.

Orgelkids Wiki

Zoek je meer activiteiten om kinderen kennis te laten maken met orgelmuziek? Orgelkids verzamelt allerlei educatieve lessuggesties op de Orgelkids Wiki.