Dick Sanderman

Hoi, voor orgelles kun je bij mij terecht. Mijn naam is Dick Sanderman en ik geef les aan de Muziekschool in Rijssen. We hebben daar een mooi pijporgel van de firma Klop. Bij lessen en uitvoeringen komen we ook in verschillende kerken, en van tijd tot tijd maken we met de orgelleerlingen excursies naar mooie kerkorgels in het land. De Muziekschool in Rijssen heeft al heel wat organisten opgeleid. Ik denk dat er niet veel muziekscholen in ons land zijn die méér orgelleerlingen hebben. Maar voor jou hebben we zeker nog plek!

Ook volwassenen die vroeger al eens orgel- of pianoles hebben gehad en de draad nu weer op willen pakken, zijn van harte welkom. Kerkorganisten uit de wijde omtrek komen van tijd tot tijd naar Rijssen voor wat bijscholing: ook daarvoor hebben we mogelijkheden.

Zelf ben ik met orgelles begonnen toen ik 10 was, maar daarvóór speelde ik al van alles uit het hoofd: thuis hadden we een pedaalharmonium, waar ik vaak op zat te spelen. Nu ben ik kerkorganist in Rijssen en Hellendoorn, stadsorganist voor het orgel in het stadhuis, ik geef concerten – en ik componeer ook veel orgelmuziek. Voorbeeldjes horen? Luister maar:
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/10286724″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Neem gerust contact op, rechtstreeks via info@dicksanderman.nl of via de Muziekschool: info@muziekschool-rijssen.nl

Dick Sanderman