Carl Visser

Hoi!
Ooit eens gedacht: wat een onwijs mooi instrument zo’n orgel, maar hoe bespeel je dat? Met je handen? Of met je voeten? Of soms met beide tegelijk?
Ooit eens gedacht: jammer dat ik al die lessen die ik vroeger heb gehad verwaterd zijn, ik zou het graag eens op pakken maar hoe en bij wie?

Mogelijk kan ik je hierbij helpen. Ik ben Carl Visser en organist in Grou (Friesland) alwaar ik les geef in de Sint Piter. Een mooi orgel waar veel orgelmuziek past.
Ik kan je helpen om het orgel te ontdekken, de muziek te verkennen en het plezier in muziekmaken leren: Muziekmaken is leuk, een feestje!!

Mocht je interesse hebben, maakt niet uit hoe oud of jong je bent, stuur dan even een mailtje naar carl1681@hotmail.com of bel me op 06-20722027.
Mocht je meer over mij willen weten, kijk dan op www.carlvisser.nl.

Tot snel!!

Foto: Iris Muis

 

Materiaal bij het Doe-orgel

Wil je aan de slag met het Doe-orgel, dan hebben we instructiekaarten, een lesbrief, bladmuziek en nog veel meer voor je klaar staan.

Waar in de wereld?

Orgelkids is begonnen in Nederland en nu actief in heel veel landen in de wereld. Op deze kaart houden we bij waar je het Doe-orgel kunt vinden.

Blog

Orgelkids houdt een blog bij met actuele nieuwtjes over Orgelkids projecten uit de hele wereld.

Orgelkids Wiki

Zoek je meer activiteiten om kinderen kennis te laten maken met orgelmuziek? Orgelkids verzamelt allerlei educatieve lessuggesties op de Orgelkids Wiki.