Orgelkoekjes!

Organiseer je een orgelconcert met koffie of thee na, of is er een open dag bij het orgel? Wat is leuker dan een toepasselijke versnapering presenteren in de vorm van een orgelkoekje. Het Doe-orgel van Orgelkids stond model voor het ontwerp van deze koekjessteker waarmee je zelf koekjes kunt maken.

De afmeting van het koekje is ongeveer 8 (langste pijp) bij 4 cm. Het stekertje is in 3D geprint en niet geschikt voor de vaatwasser of heel heet water. Bij het stekertje krijg je een handig recept om mooie én lekkere orgelkoekjes te bakken. Als dat niet naar meer orgel smaakt…!

2019-03-23 20.13.16 2019-03-24 19.26.05 2019-04-25 16.15.10

Bestellen?

De Orgelkids Koekjessteker is verkrijgbaar in onze webwinkel (Stichting Kerkmuziek Netwerk).
Prijs: € 12,- (incl. verzendkosten)

Ontwerp: Lydia Vroegindeweij
Realisatie: 3D Printings, Dronten (www.3dprintingsdronten.nl)
Recept: Lisbeth Borg (www.deensetaarten.nl)

Materiaal bij het Doe-orgel

Wil je aan de slag met het Doe-orgel, dan hebben we instructiekaarten, een lesbrief, bladmuziek en nog veel meer voor je klaar staan.

Waar in de wereld?

Orgelkids is begonnen in Nederland en nu actief in heel veel landen in de wereld. Op deze kaart houden we bij waar je het Doe-orgel kunt vinden.

Blog

Orgelkids houdt een blog bij met actuele nieuwtjes over Orgelkids projecten uit de hele wereld.

Orgelkids Wiki

Zoek je meer activiteiten om kinderen kennis te laten maken met orgelmuziek? Orgelkids verzamelt allerlei educatieve lessuggesties op de Orgelkids Wiki.