Gezocht: Team Doe-orgel-instructeurs

Orgelkids is per direct op zoek naar een team organisten/orgeldocenten. We zoeken liefhebbers van het Doe-orgel, die op aanvraag beschikbaar zijn om tegen betaling een project met deze leskist te verzorgen en begeleiden.

Het Doe-orgel van Orgelkids is een groot succes! Daar zijn we blij mee. Maar we willen nu graag nog een stapje verder gaan om het groeiend aantal aanvragen goed te kunnen verzorgen. Er zijn namelijk ook scholen en andere instellingen, die heel graag een project met het Doe-orgel op hun locatie willen laten verzorgen, maar zelf geen geschikte organist kennen. Orgelkids wil voor deze aanvragen graag een passend aanbod kunnen bieden, inclusief organist. Daarom zijn we op zoek naar circa 6 of 7 mensen (liefst regionaal gespreid over Nederland), die bereid zijn om op verzoek van en in overleg met de opdrachtgever het project ter plekke uit te voeren.

De afspraken worden per project gemaakt, en kunnen dus per keer iets verschillen. Op hoofdlijnen is dit je taak:

  • Het Doe-orgel ophalen en retourneren in Leusden.
  • Laatste details overleggen met de opdrachtgever (voorbereidende afspraken en planning wordt verzorgd door Orgelkids)
  • De les verzorgen, waarin het Doe-orgel op school of met de betreffende groep wordt gebouwd.
  • Uitleg geven bij dit orgeltje en enkele stukken spelen.

Orgelkids verwerkt de aanvragen, en maakt afspraken over de vergoeding. Het team van Doe-orgel-instructeurs wordt uiteraard goed voorbereid op de taak met een didactische training.

Heb je interesse of wil je meer weten? Meld je dan bij Lydia Vroegindeweij.